Latexové rukavice LATEX BLUE 100 ks, nepudrované, modré, 5.3 g
Kód: 100123Detailní popis produktu
Rukavice nejsou vhodné pro kontakt s velmi horkými předměty a nezajišťují ochranu proti chemickým rizikům. Při používání rukavic zvyšte opatrnost při manipulaci s ostrými předměty. Rukavice navlékejte na suché ruce. Po použití rukavic proveďte hygienu rukou s použitím alkoholového dezinfekčního přípravku nebo si je umyjte mýdlem a vodou.
Typ | jednorázové nesterilní ochranné rukavice |
Materiál | přírodní latex s vysokým stupněm kvality |
Barva | modrá |
Provedení | pravolevé, zdrsněné konečky prstů, korálková manžeta |
Pudr | není přidán |
Skladování | rukavice neztrácejí své vlastnosti při skladování v suchu při teplotě od 10 do 30 °C |
Životnost | 5 let od data výroby při dodržení podmínek skladování |
Balení | 100 ks v krabičce, 10 krabiček v kartonu |
Délka (mm) | min. 240 |
Šířka (mm) | XS – 76 ± 3 |
S – 84 ± 3 | |
M – 94 ± 3 | |
L – 105 ± 3 | |
XL – 113 ± 3 | |
Tloušťka (mm) | prsty: 0.11 ± 0.02 (typická hodnota 0.11 – 0.13) |
dlaň: 0.10 ± 0.02 (typická hodnota 0.10 – 0.11) | |
Prodloužení do přetržení (%) | min. 650 (typická hodnota 650 – 750) |
Pevnost v tahu (MPa) | min. 18 (typická hodnota 18 -20) |
AQL | 1.5 |
Obecné | PPER (EU) 2016/425 Cat. I |
EN 420 | |
Potravinářství | EC 1935/2004 |
EC 2023/2006 | |
EU 10/2011 * Vyhovuje pro všechny simulanty kromě 3% kyseliny octové. Tento produkt je vhodný pro manipulaci s potravinami, kromě kyselých potravin (testováno 2 hodiny při 40 ° C) |
Položky
Pol. č. | Velikost | Hmotnost (g) | Rozměry (mm) | Kvalita (g) | EAN |
100122 | S | 500 | 215×120×70 | 4.8 ± 0.2 | 8594177201190 |
100123 | M | 550 | 215×120×70 | 5.3 ± 0.2 | 8594177201206 |
100124 | L | 600 | 215×120×70 | 5.8 ± 0.2 | 8594177201213 |
100125 | XL | 650 | 215×120×70 | 6.2 ± 0.2 | 8594177201220 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Latexové rukavice |
---|---|
Velikost: | S, M, L, XL |
Dle využití: | Potraviny, Krása, Úklid, Jemná práce |
Barva: | Modré |
(Bez) pudrovaní: | Nepudrované |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.