Latexové rukavice LATEX BLACK 100 ks, nepudrované, černé, 5.8 g
Kód: 100070Detailní popis produktu
Rukavice nejsou vhodné pro kontakt s velmi horkými předměty a nezajišťují ochranu proti chemickým rizikům. Při používání rukavic zvyšte opatrnost při manipulaci s ostrými předměty. Rukavice navlékejte na suché ruce. Po použití rukavic proveďte hygienu rukou s použitím alkoholového dezinfekčního přípravku nebo si je umyjte mýdlem a vodou.
Typ | jednorázové nesterilní ochranné rukavice |
Materiál | přírodní latex s vysokým stupněm kvality |
Barva | černá |
Provedení | pravolevé, zdrsněné konečky prstů, korálková manžeta |
Pudr | není přidán |
Skladování | rukavice neztrácejí své vlastnosti při skladování v suchu při teplotě od 10 do 30 °C |
Životnost | 5 let od data výroby při dodržení podmínek skladování |
Balení | 100 ks v krabičce, 10 krabiček v kartonu |
Délka (mm) | min. 240 |
Šířka (mm) | XS – 76 ± 3 |
S – 84 ± 3 | |
M – 94 ± 3 | |
L – 105 ± 3 | |
XL – 113 ± 3 | |
Tloušťka (mm) | prsty: 0.12 ± 0.02 (typická hodnota 0.11 – 0.14) |
dlaň: 0.11 ± 0.02 (typická hodnota 0.10 – 0.12) | |
Prodloužení do přetržení (%) | min. 650 (typická hodnota 650 – 750) |
Pevnost v tahu (MPa) | min. 18 (typická hodnota 18 -20) |
AQL | 1.5 |
Obecné | PPER (EU) 2016/425 Cat. I |
EN 420 | |
Potravinářství | EC 1935/2004 |
EC 2023/2006 | |
EU 10/2011 * Vyhovuje pro všechny simulanty kromě 3% kyseliny octové. Tento produkt je vhodný pro manipulaci s potravinami, kromě kyselých potravin (testováno 2 hodiny při 40 ° C) |
Položky
Pol. č. | Velikost | Hmotnost (g) | Rozměry (mm) | Kvalita (g) | EAN |
100067 | S | 582 | 215×120×70 | 5.3 ± 0.2 | 8594177200643 |
100068 | M | 651 | 215×120×70 | 5.8 ± 0.2 | 8594177200650 |
100069 | L | 720 | 215×120×70 | 6.3 ± 0.2 | 8594177200667 |
100070 | XL | 743 | 215×120×70 | 6.8 ± 0.2 | 8594177200674 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Latexové rukavice |
---|---|
Velikost: | S, M, L, XL |
Dle využití: | Potraviny, Krása, Úklid, Jemná práce |
Barva: | Černé |
(Bez) pudrovaní: | Nepudrované |
Odpovědět
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.