Pro jakou profesi a činnost jsou vhodné NITRILOVÉ RUKAVICE IDEAL?

banner2

Náš sortiment doplnila první novinka letošního roku, a to tmavě růžové Nitrilové rukavice IDEAL. Rukavice jsou bez pudru, ve kvalitě 3.5 g a dostupné ve velikostech S a M. Jejich využití je vhodné pro méně náročné činnosti, jako kadeřnictví, kosmetika, bistra, bary a další, kde všichni chtějí vypadat stylově i v rukavicích.

Výběr rukavic dnes může probíhat trojím způsobem. První je rychlý výběr rukavic podle preference, kde se zákazník orientuje podle výše ceny, ochrany rukou, alergie, nebo trendu dnešní doby. Druhý výběr rukavic je podle povolání, kdy se jednoduše zvolí nejvhodnější typ rukavice pro profesi, pro kterou budou určeny. Pro více technicky zaměřené, bude nejvhodnější výběr probíhat porovnáním parametrů jednotlivých rukavic. 

Volba výběru rukavic je na Vás, ale možná Vám v rozhodování pomůže bližší popis naší letošní novinky Nitrilových rukavic IDEAL v tmavě růžové barvě.

foto

Mezi technické parametry nových jednorázových Nitrilových rukavic IDEAL patří především ochrana proti bakteriím, virům a tekutinám, jako voda, olej a tuky. Jedná se o nepudrované rukavice, ve kvalitě 3.5 g, což potvrzuje jejich univerzální využití. 

Rukavice neobsahují latex vyvolávající alergickou reakci náchylným osobám. Mají velmi hladký povrh, který je na dotek příjemný, a mimo jiné usnadňuje navlékání a snímání rukavic. O správném navlékání a snímání jsme již napsali článek, který Vám správnost v rámci bezpečnosti objasní. 

Jednorázové Nitrilové rukavice IDEAL jsou vhodné pro méně náročné činnosti a obory, jako kadeřnictví, kosmetika, restaurace, bistra, bary a další oblasti, kde všichni chtějí vypadat mimo jiné i stylově. 

Novinku v podobě tmavě růžových Nitrilových rukavic IDEAL již dodáváme v novém designu krabiček a kartonů. Stačí si je jen objednat u nás na e-shopu, kde je naleznete ve velikostech S a M.