Nitrilové rukavice NITRIL DIAMOND3

clanek_diamond_uvodni

V naší nabídce najdete široký sortiment rukavic od síly materiálu až po samotné využití. Nově jsme nabídku rozšířili o nejsilnější rukavice NITRIL DIAMOND3. 

Nitrilové rukavice NITRIL DIAMOND3 jsou vyrobeny ze 100 % syntetického nitrilu s nejvyšší gramáží materiálu (8.0 g na jednu rukavici u velikosti M) a jsou tedy nejsilnějšími jednorázovými rukavicemi z naší nabídky vhodné pro využití v nejnáročnějších podmínkách. Diamantová struktura na obou stranách rukavice poskytuje nepřekonatelný úchop, který oceníte při jakékoliv činnosti. Tloušťka rukavice dosahuje až 0.25 mm, což znásobuje odolnost proti roztržení či propíchnutí. Rukavice jsou bez obsahu pudru, ale díky speciální vnitřní úpravě se dobře nasazují. 

Rukavice jsou i přes silný materiál velmi pohodlné a poskytují spolehlivý úchop a citlivost. Síla materiálu zajišťuje vysokou ochranu a jsou vhodné pro práci v průmyslu, automotive, úklidu, klempířství, dále pro práci s chemikáliemi, ale i pro běžnou práci na zahradě a v domácnostech. Rukavice lze využít i v potravinářském průmyslu. 

Jednorázové rukavice DIAMOND3 skvěle odolávají kapalinám jako je benzín, ředidlo, fermež, hydroxid sodný, kyselina chlorovodíková, dále odmašťovačům, motorovým olejům, ale i běžným tekutinám jako je savo, líh nebo stolní olej. 

Nitrilové rukavice DIAMOND3 nabízíme ve dvou barevných provedení - ORANŽOVÉ a ČERNÉ. Oranžová barva se hodí pro využití v odvětví, kde se klade důraz na viditelnost nebo tam, kde je potřeba barevně rozlišit jednotlivé pracovní činnosti. Černá barva je ideální pro činnosti, kde dochází k častému zašpinění rukavic. 

Rukavice splňují veškeré potřebné normy jednorázových rukavic. Jejich výhody jsme shrnuli v následující tabulce. 

clanek_diamond_tab

Pokud Vaše profese patří mezi ty nejnáročnější, nitrilové rukavice NITRIL DIAMOND3 jsou pro Vás jasnou volbou.