Ochranná kombinéza typ 5 a 6, s kapucí a na zip, 1 ks, bílá
Kód: 400028
79 Kč
/ ks
65,29 Kč
bez DPH
79 Kč
/ ks
65,29 Kč
bez DPH
Detailní popis produktu
Tento výrobek je určený k ochraně proti minimálním rizikům. Není určen k ochraně před nebezpečnými látkami, chemikáliemi, kontaminací nebo infekčními látkami. Výrobek je určen pro jednorázové použití. Před použitím zkontrolujte neporušenost a celistvost, nepoužívejte při známkách poškození.
Distributor: Espeon s.r.o., U větrolamu 1212/53, 184 00 Praha 8, info@espeon.cz , +420 607 940 681, www.espeon.cz
Popis produktu
| Typ | jednorázová kombinéza |
| Materiál | netkaná textilie |
| Barva | bílá |
| Provedení | velikosti M, L, XL, XXL |
| Pudr | není přidán |
| Kvalita | PP 55 g / m2 |
| Skladování | kombinézy neztrácejí své vlastnosti při skladování v suchu při teplotě od 5 do 40 °C |
| Životnost | 5 let od data výroby při dodržení podmínek skladování |
| Balení | 1 ks v balení, 50 ks v kartonu |
| Rozměry balení | 300 x 250 x 40 mm |
Normy a nařízení
| Osobní ochranné prostředky | PPE (EU) 2016/425 Cat. III |
| Osobní ochranné prostředky | EN ISO 13688:2013 + A1:2021 |
| Osobní ochranné prostředky | EN ISO 13982-1:2004 + A1:2010* (Type 5) |
| Osobní ochranné prostředky | EN 13034:2005 + A1:2009* (Type 6) |
| Osobní ochranné prostředky | EN 14126:2003 + AC:2004 (Type 5-B, Type 6-B) |
| Osobní ochranné prostředky | EN 1073-2:2002 with one exception |
| Osobní ochranné prostředky | EN 1149-5:2018 |
| Osobní ochranné prostředky | EN 14325:2018 |
| Potravinářství | Reg. (EU) 10/2011 |
| Potravinářství | Reg. (EU) 2023/2006 |
| Potravinářství | Reg. (EC) 1935/2004 |
| Potravinářství | Reg. (EU) 2019/37 |
Položka
| Pol. č. | Vel. | Hmotnost | EAN |
| 400028 | L | 190 g | 8594177202517 |
| 400029 | XL | 200 g | 8594177202524 |
| 400030 | XXL | 210 g | 8594177202531 |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Obleky |
|---|---|
| Povolání: | Potravinářství, Zdravotnictví, Úklid, Salony krásy |
| Barva: | Bílá |
| (Bez) pudrovaní: | Nepudrované |
| Materiál: | Netkaná textilie |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář




