T-PE rukavice TPE ALLFOOD 200 ks, nepudrované, modré, 37 mi
Kód: 100119Detailní popis produktu
Rukavice nejsou vhodné pro kontakt s velmi horkými předměty a nezajišťují ochranu proti chemickým rizikům. Při používání rukavic zvyšte opatrnost při manipulaci s ostrými předměty. Neobsahují přírodní latex. Rukavice navlékejte na suché ruce. Po použití rukavic proveďte hygienu rukou s použitím alkoholového dezinfekčního přípravku nebo si je umyjte mýdlem a vodou.
Popis produktu
Typ | jednorázové nesterilní ochranné rukavice |
Materiál | elastomer a polyetylenová pryskyřice |
Barva | modrá - mléčná |
Provedení | pravolevé, hladké |
Pudr | není přidán |
Skladování | rukavice neztrácejí své vlastnosti při skladování v suchu při teplotě od 10 do 40 °C |
Životnost | 5 let od data výroby při dodržení podmínek skladování |
Balení | 200 ks v krabičce, 20 krabiček v kartonu |
Specifikace produktu
Délka (mm) | rukavice | prostřední prst |
S – 255–260 | 82 ± 1 | |
M – 255–260 | 84 ± 1 | |
L – 255–260 | 87 ± 1 | |
XL – 255–260 | 92 ± 1 | |
Šířka (mm) | rukavice | dlaň |
S – 200-210 | 110 ± 3 | |
M – 220–230 | 115 ± 3 | |
L – 225–235 | 220 ± 3 | |
XL – 245–255 | 240 ± 3 | |
Tloušťka (mm) | prsty, dlaň a manžeta – min. 0.037 ± 0.001 | |
Prodloužení do přetržení (%) | min. 550 | |
Pevnost v tahu (MPa) | min. 12 | |
AQL | 4.0 |
Normy a nařízení
Obecné | PPER (EU) 2016/425 Cat. I |
Potravinářství | EC 1935/2004 |
EC 2023/2006 | |
EU 10/2011 * Vyhovuje pro všechny simulanty kromě 3% kyseliny octové. Tento produkt je vhodný pro manipulaci s potravinami, kromě kyselých potravin (testováno 2 hodiny při 40 ° C) |
Položky
Pol. č. | Velikost | Hmotnost (g) | Rozměry (mm) | Kvalita (g) | EAN |
100116 | S | 434 | 245×135×38 | 1.9 ± 0.1 | 8594177201121 |
100117 | M | 462 | 245×135×38 | 2.0 ± 0.1 | 8594177201138 |
100118 | L | 467 | 245×135×38 | 2.2 ± 0.1 | 8594177201145 |
100119 | XL | 569 | 245×135×38 | 2.4 ± 0.1 | 8594177201152 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | T-PE rukavice |
---|---|
Barva: | Modré |
Pudr: | Nepudrované |
Použití: | Potraviny |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář